Εξοικονόμησε χρόνο-χρήμα και παγίδες: Επικοινώνησε μαζί μας για δωρεάν συμβουλές

Παρακάτω παραθέτουμε συνοπτικά μερικές βασικές συμβουλές που βοηθούν όποιον εκ πρώτης όψεως, θέλει να διαπιστώσει αν μπορεί να λειτουργήσει συνεργείο αυτοκινήτων σε ένα συγκεκριμένο χώρο:

  • Κατοχύρωση καταλληλότητας θέσης: πρέπει να συντρέχουν όλες οι σχετικές προϋποθέσεις που αφορούν τις εκάστοτε ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις της περιοχής, κάθε είδους απαγορευτικές γειτνιάσεις ή αποστάσεις που καθορίζονται στο άρθρο 1 του ΠΔ 78/88 (ΦΕΚ 34 Α), όπως αυτό ισχύει.
  • Ενημέρωση για τις ειδικές κτιριακές απαιτήσεις που ισχύουν: ελάχιστη επιφάνεια (ανάλογα με την ειδικότητα), ελάχιστο ύψος (2,40 για επιβατηγά, 4,50 για φορτηγά), βοηθητικοί χώροι (αποθήκη, W.C., υπόγεια).
  • Έλεγχος αν το κτίριο διαθέτει οικοδομική άδεια.
  • Στελέχωση: θα πρέπει ο επαγγελματίας, ή εταίρος ή υπάλληλός του (ένας εξ αυτών), να διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, για κάθε ειδικότητα.
  • Εξοπλισμός: το συνεργείο θα πρέπει να διαθέτει τον υποχρεωτικό εξοπλισμό με συσκευές και μηχανήματα βάση του άρθρου 14 του Π.Δ. 78/88, όπως ισχύει.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή ζητήστε να σας επισκεφθούμε και να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για κάθε τεχνικό και διαδικαστικό θέμα, χωρίς δέσμευση και χωρίς καμία απολύτως οικονομική σας επιβάρυνση.

Θέλεις να είσαι πάντα ενημερωμένος για τα θέματα αδειοδότησης συνεργείων και να λαμβάνεις αποκλειστικές συμβουλές;
Γράψου στο newsletter μας

captcha 

Η εγγραφή είναι δωρεάν. Μείνε ενήμερος!